ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΡΟΣ 2ο ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Πήγαινε κάτω

ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΡΟΣ 2ο ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Δημοσίευση  DimKaramitsas Την / Το 17/3/2008, 18:10<H5 style="BACKGROUND: white; MARGIN: auto 0cm; TEXT-ALIGN: justify">6. ΠΛΟΥΤΟΣΟ τόπος αυτός ακόμα και όπως τον έχουν αφήσει, παρατημένο, παραμελημένο, χωρίς φροντίδα, χωρίς μελέτη των δυνατοτήτων του, έρμαιο χωρίς αξία στα χέρια λίγων επιτήδειων, μπορεί να παράγει και παράγει σημαντικό πλούτο- ανέθρεψε άλλωστε εκατοντάδες γενιές άξιων ανθρώπων.Ο πλούτος αυτός νέμεται από λίγους, ολοένα και λιγότεροι νέμονται τον πλούτο των Ελλήνων, τον πλούτο που παράγουν οι Ελληνες, οι εργαζόμενοι με κάθε έννοια, τον πλούτο που παράγει ο τόπος μας.


Οι κοινωνίες κλασμάτων είναι παρούσες για να υποδηλώνουν τις τεράστιες αντιθέσεις που έρχονται.

Είναι για μας αναγκαίο ο πλούτος αυτός να διανεμηθεί δίκαια σε όλους για το κοινό καλό, για το καλό όλων.

Η αναδιανομή των υπερκερδών είναι αναγκαία για να χτιστεί η νέα Ελλάδα, η Ελλάδα κόσμημα του πλανήτη, η Ελλάδα που θα γίνει ο φάρος του κόσμου ξανά, η Ελλάδα των ελεύθερων Ελλήνων πολιτών. Οποιος έχει την βούληση να δημιουργεί μπορεί να το κάνει ανεμπόδιστος, όμως το αποτέλεσμα της δημιουργίας του δεν μπορεί να ανήκει στον ίδιο αποκλειστικά, αλλά γίνεται και κτήμα όλων των ανθρώπων.

Πέρα όμως από αυτό, με την βοήθεια της νεολαίας μας που δεσμεύεται σε γνώσεις παρωχημένες και άχρηστες, θα μελετήσουμε και θα μελετάμε συνέχεια τις ανάγκες και τις δυνατότητες του τόπου μας.

Το αποτέλεσμα των μελετών που ποτέ δεν θα σταματήσουν, θα είναι κτήμα όλων των Ελλήνων, όχι των λίγων, αλλά όλων, για να μάθουμε τον τόπο μας και τις δυνατότητές μας, για να μπορέσουμε ό,τι κάνουμε να το κάνουμε καλύτερα και ευκολότερα.

Για να δοθούν διέξοδοι και λύσεις σε όσους ασφυκτιούν ή προσπαθούν απεγνωσμένα για ένα καλύτερο αύριο.

Ετσι σύντομα θα ανατείλει μια νέα ημέρα για τον τόπο μας, ένα νέο αύριο χωρίς ανεργία, χωρίς αγωνία. [/b]

</STRONG>
</H5>

DimKaramitsas

Αριθμός μηνυμάτων : 95
Registration date : 17/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://dialogoskoinonia.wordpress.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης