Περί Συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη

Πήγαινε κάτω

Περί Συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση  MariosOtabasidis Την / Το 6/3/2008, 12:25

http://exormisi.blogspot.com/


Φυσικό ήταν τα σηλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη να γίνουν με επιτυχία,τα ΜΜΕ να παραπληροφορούν τον λαό και ο Καρατζαφέρης με τον Άνθιμο να αυτονομάζονται εθνάρχες.
Αν είναι ποτέ δυνατόν οι πρεσβευτές του φασισμού , οι αποστάτες , οι ασπαστές των αμερικάνων να αυτο-αποκαλούνται εθνάρχες και πατριώτες.
Οι συγκεκριμένοι πατριώτες σύντροφοι των πατριωτικών κινημάτων , ήταν αυτοί που με ιδιαίτερη ευκολία πουλήσαν την Κύπρο στους Τούρκους και την Ελλάδα στις αμερικάνικες πολιτικές.
Πότε αυτός ο λαός θα ξυπνήσει και θα τους διαολοστείλει όλους αυτούς που ουσιαστικά τον προσβάλουν ?, δημιουργόντας φανατικούς ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ και όχι Πατριώτες , στελεχόνοντας τις παρακρατικές οργανώσεις???
Η Μακεδονία είναι Ελληνική και ανήκει στους Έλληνες πολίτες μονό αλλά τα συλλαλητήρια δεν είναι η λύση , τα συλλαλητήρια τα διοργανώνουμε μόνο όταν διεκδικούμε.Χθες διεκδικίσαμε κάτι που μας ανήκει , δηλαδή παίξαμε το παιχνίδι των Σκοπιανών.
Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από συλλαλητήρια , έχει μάθει να κερδίζει αλλιώς τις μάχες , η Ελλάδα έχει ανάγκη από εξωτερική πολιτική , ανάγκη από πολιτικούς με πατριωτικές περγαμινές και από μία νεολαία που θα μπαίνει στην πρώτη γραμμή διεκδικόντας ,την αξιοκρατία , την ειρήνη , την κοινωνική δικαιοσύνη και όχι των φανατισμό , τον κοινωνικό ρατσισμό και τον ρατσισμό του διαφορετικού.

Πρέπει να πάρουμε όλοι την κατάσταση στα χέρια μας , για να σταματήσει η αναπαραγωγή ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ , οι οποίοι παραλληλίζουν τον πατριωτισμό με την δεξιά.

Κάποιος (ξέρετε ποιος) είπε , Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!!! και κάποιος άλλος είπε Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Ο Εμπνευστής του συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη πριν ιδρύσει τον Δημοκρατικό.Φασιστικό.Συναργεμό(περί ΛΑ.Ο.Σ) , ποια ιδεολογία υιοθέτισε? την 1η ή την 2η?

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

ΠαΣοΚ το μόναδικο πατριωτικό κίνημα στην Ελλάδα ,το οποίο ζύμωσε Έλληνες και όχι στρατιωτάκια παρακρατικών οργανώσεων.

MariosOtabasidis

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Registration date : 05/03/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης