ΘΕΛΟΥΜΕ

Πήγαινε κάτω

ΘΕΛΟΥΜΕ

Δημοσίευση  allazoume Την / Το 16/1/2008, 14:51

Η ΑΛΛΑΓΗ που ΘΕΛΟΥΜΕ είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αλλά και ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που παρέχει ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, γείτονες που μας προστατεύουν και ξένους που μας σέβονται και ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

ΘΕΛΟΥΜΕ τους Πολιτικούς να αξιολογούν με ακρίβεια το τι συμβαίνει στον σημερινό κόσμο, πως αυτό επιδρά πάνω στη διεθνή θέση της Ελλάδας, τι θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα προκειμένου να την καλυτερέψει. Να έχουν σαφή αντίληψη του βαθμού με τον οποίο οι παγκόσμιες διαδικασίες καθώς και οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν άμεσες επιπτώσεις στο εσωτερικό της χώρας και στην καθημερινότητα του πολίτη. Επιπτώσεις που συνεχώς αυξάνουν.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ τη μιζέρια και την "στρατηγική της ιστορικής αισιοδοξίας". ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ το ασήμαντο να κυριαρχεί πάνω στο σημαντικό. Η μικροπρέπεια να καλλωπίζεται ως ηρωισμός. Η γραφειοκρατικοποίηση των πάντων να παρουσιάζεται ως ο απαραίτητος έλεγχος.

ΘΕΛΟΥΜΕ εξωτερική πολιτική με ενεργητική παρουσία στο διεθνές γίγνεσθαι. Να ανοίγει νέα θέματα. Να διαμεσολαβεί ανάμεσα σε τρίτους προκειμένου να εξασφαλίσει υποστήριξη στις δικές μας υποθέσεις. Να ανοίγει μέτωπα στα παράθυρα των μέσων και να μην εγκαταλείπει χωρίς ιεραρχία τις υποθέσεις μας στην «καλή τύχη», έστω καλή διάθεση κάποιων «εταίρων».

allazoume

Αριθμός μηνυμάτων : 46
Registration date : 16/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης