Άμεσα, διαγραφή!

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  NickStyl Την / Το 27/1/2008, 04:12

Αγαπητέ pmitsiou
τα δίκτυα φίλων Γ. Παπανδρέου ήταν μια σωστή προσπάθεια, απλούστατο γιατί γίνονταν στα πλαίσια των εσωκομματικών εκλογών. Τέτοια δίκτυα αναπτύσσονται σε κάθε σχεδόν Δυτική χώρα...να αναφέρω τις εσωκομματικές εκλογές στις ΗΠΑ για παράδειγμα που είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο. Και εγώ ήμουν μέρος της λέσχης φίλων ΓΑΠ. Αυτή η λέσχη στην ουσία δεν υπάρχει πια. Άλλες οργανώσεις φυσικά συνέχισαν να λειτουργούν και άλλες εμφανίστηκαν.

Ο κοινός παρονομαστής των ομάδων αυτών στην μετά το Νοέμβριο εποχή είναι η υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ. Για αυτό δημιουργήθηκαν. Υπήρξα για ένα διάστημα μέλος της ΠΟΕΝ (πολίτες ενεργοί). Είδα μερικά πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου, έφυγα. Όμως ο κοινός παρονομαστής ήταν μια προσπάθεια επιστροφής του ΠΑΣΟΚ στην βάση. Για αυτό χρειάζεται η αυτο-οργάνωση. Αν δεν πετύχει αυτό το σκοπό μια ΜΚΟ λόγω των ατόμων που την απαρτίζουν, θα πετύχει η άλλη...

Σήμερα διαβάζω στην Ελευθεροτυπία το εξής "πονηρό". Ότι η ομάδα των bloggers και ακόμα και η ΠΟΕΝ είναι οι "όμιλοι" του Γιώργου Παπανδρέου. Δηλαδή λέει η 'Ε", δεν υπάρχουν μόνο όμιλοι του Βενιζέλου, αλλά και του Παπανδρέου.
Βασικά, προσωπικά, ο σκοπός που συμμετέχω στο eforum δεν είναι η υποστήριξη του Γ. Παπανδρέου στην παρούσα φάση. Απλούστατο, αυτή θα έπρεπε να είναι δεδομένη από όλους στο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου. Όμως, ο Βενιζέλος σε μια τελείως λάθος χρονική στιγμή επαναφέρει το ζήτημα στην ουσία του προέδρου. Οπότε με αναγκάζει η πραγματικότητα που μου επέβαλε ο Βενιζέλος για άλλη μια φορά, να υποστηρίξω τον πολιτκό που θεωρώ ότι με εκφράζει περισσότερο.

Μοιραία, λοιπόν, οι οργανώσεις της βάσης ειδικά του διαδικτύου φαίνονται ότι είναι "όμιλοι" του Γ. Παπανδρέου, γιατί φυσικά η πλειοψηφία υποστηρίζει τον Παπανδρέου... Και φυσικά ο Παπανδρέου υποστηρίζει τους bloggers, αυτό είναι ξεκάθαρο από την ιστοσελίδα του!!... αλλά αυτό συμβαίνει γιατί απλούστατα οι bloggers είναι η διαδικτυακή βάση του συνολικού ΠΑΣΟΚ.

Αγαπητέ, η ουσία είναι ότι η χρονική στιγμή που επέλεξε ο ΕΒ να κάνει τον όμιλο δεν βοηθάει για άλλη μια φορά το ΠΑΣΟΚ. Αν το κάνει εσκεμμένα είναι υπονομευτής και προσφέρει δεκανίκια. Αν το κάνει άθελά του είναι ανίκανος... Γιατί είναι δύσκολο να το καταλάβεις?

Τα πράγματα είναι τόσο απλά... όσο για το δημοσίευμα της "Ε" είναι τόσο πονηρό που μάλλον οι bloggers θα έπρεπε να βγουν και να δηλώσουν δυστυχώς το αυτονόητο, ότι δεν είναι "όμιλος" φίλων Παπανδρέου γιατί αλλιώς φαίνεται ότι η κίνηση του Βενιζέλου έρχεται ως συνέχεια της αυτο-οργάνωσης της βάσης του Παπανδρέου, ενώ στην ουσία είναι η αυτο-οργάνωση της βάσης του ΠΑΣΟΚ...

Η εφημερίδα "Ε" αρχίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμά της λέγοντας "Μπορεί η επικείμενη ίδρυση «ομίλου» από το «ρεύμα Βενιζέλου» να αποτελεί «αιτία πολέμου» για τον Γ. Παπανδρέου, όμως το στρατόπεδο του αρχηγού έχει προχωρήσει στην ίδρυση όχι μιας, αλλά δύο ανάλογων κινήσεων: η «Ανατροπή τώρα» και οι «Πολίτες Ενεργοί» ετοιμάζονται να βγουν στο προσκήνιο."

Οπότε αγαπητέ pmitsiou καταλαβαίνω ότι δεν είσαι μόνος στον συλλογισμό σου για τους "ομίλους" Παπανδρέου.

Προσωπικά, όπως πάντα τον τελευταίο καιρό πιστεύω ότι τα ΜΜΕ παίζουν για ακόμα μία φορά ένα ύπουλο παιχνίδι κατά του Γιώργου Παπανδρέου...και όλοι οι bloggers πρέπει να βγούμε και να πούμε ότι είμαστε η βάση του ΠΑΣΟΚ !!! που αυτο-οργανωνόμαστε για να διώξουμε την αποτυχημένη κυβέρνηση της ΝΔ...
Ελπίζω να σε κάλυψα

NickStyl

Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ηλικία : 45
Registration date : 19/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  Gretsi Την / Το 27/1/2008, 11:28

Νομίζω ότι το πράγμα τράβηξε πάρα πολύ μακριά ενώ δεν θα 'πρεπε.

Θέμα διαγραφής Βενιζέλου -σαυτή τη φάση- δεν τίθεται, αφού ο Βενιζέλος επέλεξε να τηρήσει τα τυπικά.

Τίθεται όμως θέμα ενότητας του ΠΑΣΟΚ, από το γεγονός και μόνο ότι ο Βενιζέλος δεν σεβάστηκε από την πρώτη μέρα την ετυμηγορία του κόσμου του ΠΑΣΟΚ, που έδωσε μια καθαρή νίκη στο ΓΑΠ και έδωσε πλέον υλική υπόσταση στην ομάδα του, υπό μορφή ρεύματος.
Αυτό νομίζω ξεσήκωσε τη βάση του ΠΑΣΟΚ, που δεν ανέχεται συνέχιση της εσωστρέφειας.

Θεωρώ αστειότητες τα περί αγώνων και πεζοδρομίων σε ότι αφορά την κίνηση Βενιζέλου και δεν τα συζητώ.
Αν ο φίλος που τα έγραψε, τα πιστεύει, αυτό είναι δικό του πρόβλημα, ας κάνει παρέα μαυτόν που παραλλήλισε το Βενιζέλο με τον Πλουμπίδη!

Η υποψηφιότητα Βενιζέλου δεν μας προέκυψε, από μιά αντιπαράθεση απόψεων, αλλά από την άμετρη -όπως αποδείχθηκε- προσωπική του φιλοδοξία, που δεν τον αφήνει να δει την πρόασφατη πολιτική μας ιστορία, αφού ο ηττημένος σε εσωκομματικές εκλογές, πάει σιγά-σιγά σπίτι του, είναι καμμένο χαρτί. Αν αποφασίσει να προκαλέσει την τύχη του, όσους βουλευτές και να πάρει μαζί του, θα τους χάσει στις επόμενες εκλογές, όπως το έπαθε και ο Στεφανόπουλος, παρ' ότι συγκρούστηκε με το Μητσοτάκη, που οι περισσότεροι νεοδημοκράτες, δεν ήθελαν να τον βλέπουν στα μάτια τους.
Πάμε σ' ένα χαμένο συνέδριο μ' ευθύνη του Βενιζέλου και των ελάχιστων στελεχών που τον ακολουθούν.
Αντί να ψάχνουμε την αξιόπιστη πρόταση εξουσίας, υποχρεωνόμαστε να κατατριβόμαστε με τ' αυτονόητα.
Τη στιγμή που φουντώνουν τα κεντροδεξιά σενάρια, που προϋποθέτουν τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, κάποια πήρανε σβάρνα το διαδίκτυο για να μας καταγγείλουν ότι δεν είμαστε αρκετά ... δημοκρατικοί για να ανεχθούμε άλλον έναν όμιλο, όπως τόσοι άλλοι.
Να κοπεί αυτή η πλάκα. Διαγραφή Βενιζέλου δεν παίζει, αλλά κάθε διασπαστική κίνηση, ακόμη και απλή δήλωση που θα τροφοδοτεί διασπαστικά σενάρια, επιβάλλεται να αντιμετωπίζεται άμεσα, ούτε είναι παραδεκτό σαυτές τις συνθήκες να υπάρχουν στελέχη πρώτης γραμμής, που να μη βλέπουν όλα αυτά τα αυτονόητα και να το παίζουν "ουδέτερα" τη στιγμή που διακυβεύεται η ενότητα. Αν αυτό δεν είναι στρουθοκαμηλισμός, είναι καιροσκοπισμός.-

Gretsi

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Registration date : 23/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://jgretsi.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  GiannisAngelou Την / Το 27/1/2008, 14:29

Ξεκίνησα τη θέμα και πρέπει να εξηγήσω κάποια πράγματα. Αρχικά, ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, με απασχολεί έντονα ο προσυνεδριακός διάλογος και το Συνέδριο στη συνέχεια. Η εκδήλωση δημιουργίας "Ομίλου" από την πλευρά Βενιζέλου, στην παρούσα χρονική, ήταν επιεικώς άστοχη. Αυτή την περίοδο, πρέπει να υπάρχει οργασμός πολιτικού διαλόγου με τη βάση του Κινήματος, προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση του πολίτη. Έρχεται ένα Συνέδριο που όλοι μας το θέλουμε ως Συνέδριο Επ[ανίδρυσης, μέσα από το οποίο θα ξεκαθαριστούν πολλά, σε ότι αφορά το παρόν, αλλά κυρίως, το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης.
Η αγωνία μας είναι αυτή και αυτό πρέπει να μας απασχολέι. Και ξαφνικά, τα ΜΜΕ, άρχισαν να προβάλλουν Βενιζέλο. Αναίτια; Ή μήπως μεθοδευμένα; Αυτό δεν προβληματίζει τον κάθε πολίτη; Δεδομένου ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στο καναβάτσο, δεν είναι εξαιρετικά αβανταδόρικο να συζητούμε για οτιδήποτε άλλο;
Απλές σκέψεις κάνω. Όπως και το πού βρίσκεται ο Βενιζέλος σήμερα! Είναι αξφανισμένος, γυρίζει από χωριό σε πόλη και ανοίγει γραφεία και δεν ασχολείται με το Κίνημα, που τον ανέδειξε και τον έκανε τόσες φορές υπουργό! Αυτά όλα μου δίνουν το δικαίωμα να μπορώ να ζητώ τη διαγραφή του και μάλιστα να την απαιτώ. Και αν έχει το ηθικό σθένος, να παραιτηθεί και του βουλευτικού του αξιώματος, γιατί εξελέγη με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, του οποίου δηλώνει και στρατιώτης! Αλλά, μάλλον, στην παρούσα φάση είναι λιποτάκτης!

GiannisAngelou

Αριθμός μηνυμάτων : 51
Ηλικία : 55
Location : Αθήνα
Registration date : 18/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://ggange.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μετά τη γιορτή

Δημοσίευση  pmitsiou Την / Το 28/1/2008, 13:56

Είναι το τελευταίο ποστ στο Blog μου. Έκτοτε, δεν ξαναέγραψα τίποτα...

Προφητικό?

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Τέλειωσε λοιπόν. Το αποτέλεσμα βγήκε, έχουμε πρόεδρο.

Θα βγεί το ΠΑΣΟΚ δυνατό από αυτή τη διαδικασία ή όχι;

Δεν ξέρω αν θα συμβεί, ξέρω όμως ότι μπορεί.

Αρκεί να επικρατήσει η πολιτική τώρα πια και να ξεχαστούν τα συνθήματα, Αρκεί κάποιοι να καταλάβουν πως η μάχη τέλειωσε και τα τσεκούρια πρέπει να μπουν στα συρτάρια. Είναι η ώρα της συζήτησης και της δράσης και όχι των κραυγών και του πλιάτσικου.

Κάποιες παρατηρήσεις της επόμενης μέρας, έτσι για να τελειώνουν κάποια πράγματα:

1. Το Ανοιχτό κόμμα όχι μόνο ανέχεται αλλά έχει ανάγκη την διαφορετική άποψη. Η προσπάθεια για την επίτευξη ομοιομορφίας απόψεων είναι παγίδα και σ' αυτήν πέφτουν εύκολα όσοι μόνο στα λόγια επαγγέλονται την συμμετοχική δημοκρατία. Αυτό σημαίνει ότι οι διαφορετικές απόψεις είτε εκφράζονται από άτομα είτε από οργανωμένες ομάδες ανθρώπων είτε από ρεύματα, είναι και ευπρόσδεκτες και ζητούμενες. Άρα οι δηλώσεις του κυρίου Παμπούκη, στενού συνεργάτη του προέδρου, σε απάντηση της ανακοίνωσης Βενιζέλου, είναι τουλάχιστον άστοχες και καλά θα κάνει ο εν λόγω κύριος να συμμαζευτεί.

2. Η επίσπευση του συνεδρίου και η ακύρωση στην πράξη του προσυνεδριακού διαλόγου στο όνομα (ΠΑΛΙ!) των συγκυριών, δεν προμηνύει τίποτα καλό. Δεν πάμε σε συνέδριο σύνθεσης απόψεων αλλά σε συνέδριο συσχετισμών και μηχανισμών. Κρίμα. Ως πρώτο δείγμα γραφής της νέας εποχής Παπανδρέου είναι απογοητευτικό.

3. Το ερώτημα του ρόλου των διαφόρων επιτροπών στήριξης παραμένει και θα πρέπει να λυθεί μια και καλή. Γιατί αλλιώς, οι δηλώσεις του κ. Παμπούκη αποκτούν άλλο νόημα.

pmitsiou

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ηλικία : 56
Location : Λάρισα
Registration date : 22/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://perivallon.pblogs.gr/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  GiannisAngelou Την / Το 29/1/2008, 09:48

Σχετικά με τη δημιουργία "Ομίλου" και επειδή έχει γίνει αναφορά σε άλλες αντίστοιχες κινήσεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ, ο μεν Παντελής Οικονόμου, μια από τις πλέον καθαρές προσωπικότητες στο χώρο της πολιτικής, με την κίνηση που έκανε, δεν προκάλεσε διάσπαση ή διχόνοια στο Κίνημα. Αποτελεί ρεύμα ιδεών και όχι κόμμα μέσα στο κόμμα. Ομοίως και ο ΟΠΕΚ του Σημίτη, ή το ρεύμα Παναγιωτακόπουλου.
Αυτές οι κινήσεις, που είναι κάτω από την "ομπρέλλα" του Κινήματος και δεν προκαλούν πρόβλημα στην ενότητά του, δε μπορούν να συγκριθούν με αυτό που διαμορφώνει σήμερα ο Βενιζέλος και τα εξαπτέρυγά του. Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα! Πού έχει γραφεία στην Ελλάδα το ρεύμα του Παντελή Οικονόμου;
Σίγουρα, το Ανοιχτό Κόμμα, όχι απλά ανέχεται, αλλά και προωθεί τη διαφορετική άποψη. Μια άποψη που μπορεί να σημαίνει σύνθεση. Ή να συμβάλλει προς τα εκεί. Όμως, για ποια σύνθεση ομιλούμε, όταν ο ίδιος ο Βενιζέλος, ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ την ετυμηγορία των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, που εκφράστηκε στις 11/11; Πώς μπορεί να δηλώνει στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ, όταν το βράδυ της εκλογικής ήττας έτρεξε στο Ζάππειο να εκμεταλλευτεί την πικρία του λαού της Δημοκρατικής Παράταξης; Δεν είχε τη στοιχειώδη υπομονή να αναλυθούν τα αίτια της ήττας και προκάλεσε αναστάτωση στο εσωτερικό του Κινήματος, οδηγώντας το σε αυτή τη μακρά περίοδο εσωστρέφειας. Δεν είναι δυνατόν, στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης ενότητας, να κρατιόμαστε με νύχια και με δόντια! Όποιος πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ, το όποιο ΠΑΣΟΚ, μπορεί αν προχωρήσει υπό τις παρούσες συνθήκες, τότε να μας περιγράψει τον τρόπο! Γιατί εγώ, τουλάχιστον, δεν το βλέπω...

GiannisAngelou

Αριθμός μηνυμάτων : 51
Ηλικία : 55
Location : Αθήνα
Registration date : 18/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://ggange.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  theodore Την / Το 29/1/2008, 10:38

Μα επιτέλους κάποιοι νομίζουν ότι έχουμε πάθει όλοι μας αμνησία;
Η φράξια του Παναγιωτακόπουλου πολέμησε λυσσαλέα τον Σημίτη και τον εκσυγχρονισμό.
Γέμιζε αφίσες ολόκληρη την Αθήνα και όχι μόνο, με την μορφή του Ανδρέα.
Μάλιστα ο ίδιος ο Παναγιωτακόπουλος είχε πεί ότι θα κολλάμε αφίσες κάθε μέρα έξω από την Χαριλάου Τρικούπη,να τις βλέπουν οι εκσυγχρονιστές και να τρελλαίνονται.
Η διαφορά είναι ότι ο Σημίτης, επειδή δεν έπασχε ο άνθρωπος από μανία καταδιώξεως,ούτε καν απείλησε με διαγραφές.
Ενώ ο σημερινός ηγέτης απειλεί να διαγράψει σχεδόν το μισό ΠΑΣΟΚ.
Μιά ερώτηση μόνο.
Ας υποθέσουμε ότι αύριο διαγράφεται ο Βενιζέλος.
Φτιάχνει κόμμα και σύμφωνα με τα λεγόμενα σας δεν βρίσκει ούτε την ψήφο του.
Αν,λέω αν,το ΠΑΣΟΚ χάσει και τις επόμενες εκλογές,ποιός θα είναι ο επόμενος στόχος;
Τα κακά ΜΜΕ,η Διαμαντοπούλου που περιμένει την σειρά της,τα σπότ του Λαλιώτη,οι νεφελίμ και οι ελοχίμ;
Κάτι απορίες που έχω κι εγώ....
Πάντως ο ΓΑΠ δεν θα φταίει,έτσι δεν είναι σύντροφοι;

theodore

Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 21/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  Gretsi Την / Το 29/1/2008, 13:42

Δεν κατηγόρησε κανείς το Βενιζέλο για φράξια!
Για αποστασία όμως βλέπω να τον κατηγορούν πολλοί...

Gretsi

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Registration date : 23/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://jgretsi.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ακούμε τι λέμε;

Δημοσίευση  pmitsiou Την / Το 29/1/2008, 15:58

GiannisAngelou

"Ο Οικονόμου δεν προκάλεσε διχόνοια ή διάσπαση". Μα, είναι θέμα μεγέθους. Αν η κίνηση του συνονόματου είχε απήχηση στο 40% του ΠΑΣΟΚ (δεν εξετάζω γιατί δεν έχει απήχηση), τότε θα προκαλούσε πολλά. Αλλά δεν.. Δηλαδή, τι λέμε; Να βάλουμε άρθρο στο καταστατικό: "Επιτρέπονται τα ρεύματα και οι τάσεις όταν η απήχησή τους δεν ξεπερνά ποσοστό τέτοιο που θα μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες αμφισβήτησης του τρέχοντος ηγέτη του κόμματος"; Είναι αστείο.

Gretsi

Αποστασία; Να γελάσω ή να κλάψω; Με ποιά κριτήρια εκτοξεύουμε φορτισμένους με ιστορικές μνήμες χαρακτηρισμούς; Όλα στο βωμό των εντυπώσεων; Δεν ψήφισα Παπανδρέου γαι πρόεδρο και προτίθεμαι να του ασκήσω ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ αν και όταν χρειαστεί. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Ακόμα και δημόσια. Θα πρέπει να λογαριάζω κάθε φορά μη βρεθεί κάποιος να με χαρακτηρίσει "αποστάτη" ή "προδότη"; Ξέρεις, ένα από τα χαρακτηριστικά του ύστερου ΠΑΣΟΚ, από αυτά που το οδήγησαν σε απανωτές ήττες, ήταν το "κουκούλωμα". Δεν κρίνουμε γιατί θα χαρακτηριστούμε "προδότες" και "αποστάτες". Ε, λοιπόν, προτιμώ αποστάτης από ζόμπι.

pmitsiou

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ηλικία : 56
Location : Λάρισα
Registration date : 22/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://perivallon.pblogs.gr/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ας το κλείσουμε το θέμα.

Δημοσίευση  papanotas Την / Το 29/1/2008, 16:59

Επιτέλους ας σταματήσουμε αυτή την αντιπαράθεση δεν οδηγεί πουθενά η αναβίωση τις 11ης Νοεμβρίου.
Κάνω κάπου λάθος;
Το ζήτημα της ηγεσίας λύθηκε στις 11 Νοεμβρίου με τον πιο δημοκρατικό τρόπο, αμφιβάλει κανείς σε αυτό;
Κανένα άλλο κόμμα ούτε τα λεγόμενα αριστερά δεν τολμούν να διανοηθούν την συμμετοχική δημοκρατία.
Αν αμφισβητούμε την συμμετοχική δημοκρατία και όπως αυτή εκφράστηκε τότε αμφισβητούμε ουσιαστικά και το αποτέλεσμα της 11ης Νοεμβρίου.

Κανένας προοδευτικός Έλληνας δεν δέχεται μέσα στο ΠΑΣΟΚ φράξιες, κόμμα μέσα στο κόμμα η παρασυναγωγές να γίνονται στο όνομα του διαλόγου. Η λαός απαιτεί ενότητα και συντεταγμένη πορεία, το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο το διαπίστωσα σε όσες ολομέλειες συμμετείχα αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλει την αφοσίωση για τον κοινό σκοπό και όχι την δημιουργία ομίλων. Όχι ένα "σκορποχώρι" όπου ο καθένας κόβει ένα κομμάτι για τον εαυτό του.

Αυτή την οικοπεδοποίηση της πολιτικής που βιώνουμε αυτές της μέρες πρέπει να τελειώνει. Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στον λαό και σε κανέναν άλλον.
Ας ασχοληθούμε με προτάσεις για το συνέδριο που έρχεται όπως λέει και ο stefan εδώ.

_________________
Στέφανος Ν. Παπανώτας
Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών
Λάρισα
avatar
papanotas

Αριθμός μηνυμάτων : 14
Ηλικία : 54
Location : Λάρισα
Registration date : 09/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://papanotas.wordpress.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  papaioannou Την / Το 29/1/2008, 23:42

Το ρεύμα δεν θα γίνει . Εφόσον διαπιστώθηκε από τον πρόεδρο ότι ο Βαγγέλης αποτελεί πρόβλημα για την ενότητα της παράταξης δεν θα μπορούσε να συνεχίσει έτσι.

Ο Βενιζέλος σε μια ενωτική κίνηση αδειάζει τους Ταλιμπαν και λοιπούς αφιονισμένους και συνεχίζει να εργάζεται στο ΠΑΣΟΚ με στόχο την νίκη.

Μπράβο Βαγγέλη απόδειξες με την στάση σου ότι είσαι εγγυητής της ενότητας.

Αναμένονται αντίστοιχα βήματα

Καλό αγώνα σύντροφε καλή συνέχεια.


Το ΠΑΣΟΚ πλέον βγαίνει οριστικά από την εσωστρέφεια.

Διαφωνώ με τον Παπανωτα. Το θέμα πρέπει να μείνει ανοιχτό για να μας θυμίζει λάθη που δεν πρέπει να ξαναγινούν.

papaioannou

Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ηλικία : 46
Registration date : 27/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.papaioannou.wordpress.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  theodore Την / Το 29/1/2008, 23:47

Η ενότητα του κινήματος αποδείχθηκε περίτρανα σήμερα ότι δεν απειλείται ούτε από ομίλους,ούτε από τίποτα άλλο.
Ο Βενιζέλος σε μιά κίνηση γενναιότητας,έκανε ένα βήμα μπροστά.
Περιμένουμε όλοι την αντίδραση του ΓΑΠ.
Αν συνεχίσει τον ολισθηρό δρόμο των αποκλεισμών και της εμπάθειας,αυτός θα είναι ο υπόλογος για τα μελλούμενα.
Στο ΠΑΣΟΚ χωράμε όλοι ακόμα κι αν διαφωνούμε.
Οσο πιο γρήγορα γίνει κατανοητό,τόσο πιο βατός θα είναι ο ανηφορικός δρόμος που καλούμαστε να διασχίσουμε.
Η ανταλλαγή ιδεών και προβληματισμών μόνο καλό έχουν να προσφέρουν.
Ας μην βλέπουμε φαντάσματα και αποστάτες συνεχώς.
Κι ελπίζω όσοι χρησιμοποίησαν τέτοιους βαρύτατους χαρακτηρισμούς,να βρούν το σθένος για μιά μεγάλη συγγνώμη,ειδάλλως ας σιωπήσουν.
Η ανταλλαγή ύβρεων δεν τιμά κανέναν.

theodore

Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 21/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  divaynne Την / Το 30/1/2008, 01:19

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε πρώτος το "πρώτο" βήμα στην ομιλία του στην ΚΟΕΣ όπου τοποθέτησε τον Βαγγέλη Βενιζέλο μαζί με τους Κώστα Σκανδαλίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Θεόδωρο Πάγκαλο, τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, τον Απόστολο Κακλαμάνη, επικεφαλής σε ευρεία ομάδα στελεχών εν όψει του Συνεδρίου.Άλλωστε ο Β.Β στη σημερινή του δήλωση είπε "Αφού πρέπει να υποχωρήσει κάποιος, ας υποχωρήσω εγώ" Που σημαίνει οτι δεν κάνει ένα βήμα μπροστά αλλά παρατάσσεται πίσω από τον Πρόεδρο του κινήματος όπως οφείλουν να κάνουν όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Wink
avatar
divaynne

Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ηλικία : 36
Location : Larissa City
Registration date : 13/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://divaynne.wordpress.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  NickStyl Την / Το 30/1/2008, 04:27

Papaioannou, Theodore
Ε όχι βρε σύντροφοι, το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, “γενναιότητα” και “ενωτική κίνηση”...
Ε όχι και να επαινούμε αυτό που θα έπρεπε να είναι δεδομένο!...
Και φυσικά η συζήτηση για το θέμα πρέπει να κλείσει εδώ, αλλά πρώτα να πούμε ένα μπράβο στην βάση του ΠΑΣΟΚ για την σωστή και άμεση αντίδραση και τα αντανακλαστικά της στα γνωστά κεντροδεξιά σενάρια... Δεν θα γίνουν ποτέ όσο υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις και το ΠΑΣΟΚ πραγματικά θα είναι πάντα εδώ και δυνατό. Και αυτό το μήνυμα πρέπει να ακουστεί και στο συνέδριο!...όποιος τολμάει ας κάνει κάποια διασπαστική κίνηση, αλλά θα μας βρει ενωμένους και αντιμέτωπους, ειδικά στο διαδίκτυο, ελπίζω και στην κοινωνία γενικότερα...

NickStyl

Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ηλικία : 45
Registration date : 19/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  Gretsi Την / Το 30/1/2008, 11:24

Από τις 23-1 στο πρώτο μου μήνυμα, είχα εξηγήσει ότι καταστατικά δεν υπήρχε θέμα διαγραφής και ότι ο Βενιζέλος δεν θα έμπαινε επικεφαλής της κίνησης που ο ίδιος εξάγγειλε. Όσοι λοιπόν έσπευδαν να χρεώσουν στο ΓΑΠ τη διαγραφή Βενιζέλου, ανακοινούσαν θέμα ανύπαρκτο. Οι ίδιοι σπεύδουν να αποδώσουν εύσημα γενναιότητας στο Βενιζέλο...
Δεν βλέπω καμία γενναιότητα και βλέπω να πηγαίνουμε σε μάχη συσχετισμών μέχρι το συνέδριο.
Το μόνο θετικό είναι ότι το ζήτημα της ενότητας πλέον δεν τίθεται άμεσα και συνεπώς πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από την μίζερη εσωστρέφεια και επιτέλους να ασχοληθούμε με τα όσα ενδιαφέρνοντα συμβαίνουν στον έξω κόσμο, να δώσουμε σύγχρονες απαντήσεις, να προσπαθήσουμε να πείσουμε ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα που επισώρευσε η τελευταία 10ετεία, να νικήσουμε τον κακό εαυτό μας, αυτόν που μας οδήγησε στην ήττα, να αντιστρέψουμε το πολιτικό κλίμα, γιατί σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.-

Gretsi

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Registration date : 23/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://jgretsi.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  GiannisAngelou Την / Το 30/1/2008, 12:34

Η πρόκληση για ένα Συνέδριο επανίδρυσης ισχύει για όλους μας. Μπορούμε να προχωρήσουμε συντεταγμένοι. Τις εξελίξεις τις βλέπουμε όλοι να έρχονται και οι ευθύνες μας είναι τεράστιες. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι πρώτιστα στους εαυτούς μας να ξεπεράσουμε αντιπαλότητες και μικροψυχίες και να προχωρήσουμε. Αυτό είναι πλέον το μεγάλο στοίχημα.

GiannisAngelou

Αριθμός μηνυμάτων : 51
Ηλικία : 55
Location : Αθήνα
Registration date : 18/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://ggange.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Άμεσα, διαγραφή!

Δημοσίευση  allazoume Την / Το 30/1/2008, 23:07

Η διαχείριση του φορουμ, ύστερα από πολλή σκέψη και ανοχή τις τελευταίες
ημέρες αποφάσισε ομόφωνα να κλειδώσει την συγκεκριμένη ενότητα "Διαγραφή
άμεσα" , θεωρώντας ότι οι αντιπαραθέσεις που αναπτύχθηκαν , εξάντλησαν το
θέμα.

Υπενθυμίζουμε ότι τελικός σκοπός αυτού του φόρουμ και του διαλόγου που
επιχειρούμε να αναπτύξουμε είναι να συνθέσουμε προτάσεις , να τις ψηφίσουμε
δημόσια και να τις παρουσιάσουμε στο συνέδριο. Θεωρούμε λοιπόν ότι
συζητήσεις του τύπου "διαγραφή άμεσα" δεν συνιστούν πρόταση στο συνέδριο και
δεν προσφέρουν πολιτικά τίποτα το ουσιαστικό, πέραν από απόψεις - σεβαστές
φυσικά - που δεν απαντάνε όμως στο καίριο ερώτημα της ενότητας που είναι :
Αλλαγή Πολιτικής ή Προσώπων.

Κλείνουμε λοιπόν την ενότητα αυτή, τονίζουμε ότι θα κλείσουμε και
οποιαδήποτε άλλη ανοίξει το ίδιο θέμα και παρακαλούμε τους χρήστες και
αναγνώστες να εμπλουτίσουν με τις απόψεις τους το διάλογο στα κρίσιμα θέματα
που έχουν τεθεί.

Η διαχείριση του eforum.gr

allazoume

Αριθμός μηνυμάτων : 46
Registration date : 16/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης