ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ N.E. και Τ.Ο.

Πήγαινε κάτω

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ N.E. και Τ.Ο.

Δημοσίευση  dikas Την / Το 1/4/2008, 16:33

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η EΚΛΟΓΗ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ;

Arrow -ΠΟΛΥ.....
Arrow -ΑΡΚΕΤΑ...
Arrow -ΛΙΓΟ.......
Arrow -ΟΧΙ..........

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (27)
που απάντησαν στο ερώτημα προκύπτει ότι για την
EΚΛΟΓΗ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ -ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ- ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΤYΠΩΣΕΙΣ: (*)

Arrow -ΠΟΛΥ......69,0%
Arrow -ΑΡΚΕΤΑ...11,5%
80,5%
Arrow -ΛΙΓΟ.......11,5 %
Arrow -ΟΧΙ..........8,0%
19,5%

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 31-3-08:

(*) Παρά τη σχετικότητα του μικρού δείγματος στο ερώτημα, υπερίσχυσε σαφώς η εκτίμηση ΠΟΛΥ (69%) που αθροιστικά με το ΑΡΚΕΤΑ φτάνει στο σε ποσοστό 80,5%, ενώ το μόλις το 19,5% θεωρεί ότι τους εκφράζει ΛΙΓΟ ή ΟΧη επιλογή Γ.Ραγκούση.

Υ.Γ.
α. Τα παραπάνω δεν αποτελούν αντικειμενικό δείγμα και βέβαια δεν πρέπει να επηρεάσουν τη γνώμη σας.
Neutral
β. Σημειώνεται πάντως το αντικειμενικά μεγάλο ποσοστό του "ΠΟΛΥ" και "ΑΡΚΕΤΑ" (80,5%) στην επιλογή Γ.Ραγκούση. Smile

λεπτομέρειες: ..."ιστογραμμή"... > http://tassosdi.blogspot.com/


Έχει επεξεργασθεί από τον/την dikas στις 4/6/2008, 22:47, 6 φορές συνολικά

dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 28/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η Εκλογή Οργάνων Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση  dikas Την / Το 23/4/2008, 22:48

Θέμα: Εκλογή Οργάνων Αποκεντρωμένων Οργανώσεων

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση,(*)
προχωρεί η ανασυγκρότηση των αποκεντρωμένων οργάνων του ΠΑΣΟΚ.

Τονίζεται στην εγκύκλιο ότι
οι Τοπικές και Νομαρχιακές Συνελεύσεις, καθώς και οι εκλογές της 18ης Μαΐου είναι πολιτικές διαδικασίες που αφορούν κάθε μέλος και φίλο του ΠΑΣΟΚ αλλά και κάθε ενεργό, δημοκρατικό πολίτη."Απόφασή μας είναι οι διαδικασίες μας να αναδείξουν τον προγραμματικό μας λόγο, τις απαντήσεις μας στα προβλήματα που απασχολούν το λαό και κάθε τοπική κοινωνία ξεχωριστά, αλλά και τον πλούτο του στελεχιακού μας δυναμικού.

Σε συνέχεια της Εγκυκλίου της 2 Απριλίου 2008 με την οποία σας ενημερώσαμε ότι «Το Πολιτικό Συμβούλιο στην 1η συνεδρίασή του της 30ης Μαρτίου 2008, αποφάσισε οι εκλογές για την ανάδειξη των αποκεντρωμένων Οργάνων του ΠΑΣΟΚ και της Νεολαίας να διεξαχθούν την Κυριακή, 18 Μαΐου 2008.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Μαΐου να διεξαχθούν ανοιχτές συνελεύσεις για την προπαρασκευή της εκλογικής διαδικασίας», προχωρούμε σήμερα στην ρύθμιση των οργανωτικών πτυχών της ανασυγκρότησης.

Μετά την ολοκλήρωση του 8ου Συνεδρίου, τη ψήφιση του αναθεωρημένου μας Καταστατικού και την εκλογή των κεντρικών μας οργάνων,
ολοκληρώνουμε την οργανωτική μας διάταξη με τη συγκρότηση των αποκεντρωμένων μας Οργανώσεων σε τοπικό, νομαρχιακό και περιφερειακό επίπεδο και την εκλογή των οργάνων τους.


Ταυτόχρονα ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες ανασυγκρότησης της Νεολαίας με την εκλογή των Δημοτικών και Νομαρχιακών της Οργάνων."

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ THΣ EΓKYKΛIOY.
Arrow 1. Ορισμός κλιμακίων ανασυγκρότησης.
Arrow 2. Συγκρότηση Τοπικών Οργανώσεων.
Arrow 3. Τοπικές Συνελεύσεις
Arrow 4. Νομαρχιακές Συνελεύσεις
Arrow 5. Δημοσιότητα
Arrow 6. Εκλογική διαδικασία

Arrow 7. Διαδικασία Εκλογής Οργάνων Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Arrow 8. Δικαίωμα ψήφου - Μητρώο - Νέες Εγγραφές - Εκλογικοί Κατάλογοι
Arrow 9. Εγγραφή μελών και φίλων σε Δίκτυα
Arrow 10. Υποψηφιότητες

Arrow 11. Συγκρότηση Εφορευτικών Επιτροπών
Arrow 12. Προετοιμασία Ψηφοφορίας – Ψηφοδελτίων

Arrow 13. Σταυροδοσία
Arrow 14. Ασυμβίβαστα για τα Αποκεντρωμένα Όργανα - Θητείες
Arrow 15. Τρόπος ψηφοφορίας
Arrow 16. Ποσοστώσεις
Arrow 17. Πιστοποίηση Διαδικασιών

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ:
dialogos.pasok.gr/forum Arrow http://dialogos.pasok.gr/forum/topic.php?id=465&page=3&replies=60

(*) ΠΗΓΗ: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Γιάννη Ν. Ραγκούση http://www.pasok.gr/portal/gr/31/60114/3/1/showdoc.html

..."ιστογραμμή"... http://tassosdi.blogspot.com/


dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 28/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Εκλογή Οργάνων Αποκεντρωμένων Οργανώσεων

Δημοσίευση  dikas Την / Το 23/4/2008, 23:33

ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ME ΘΕΜΑ: Εκλογή Οργάνων Αποκεντρωμένων Οργανώσεων (*)

Arrow 1. Ορισμός κλιμακίων ανασυγκρότησης

1.1 Συγκροτούνται σε κάθε Νομό κλιμάκια ανασυγκρότησης με επικεφαλής τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου όπως έχουν ήδη ορισθεί. Τα κλιμάκια αναλαμβάνουν την υποστήριξη των διαδικασιών έως τις 18 Μαΐου.

1.2. Τον κεντρικό συντονισμό αναλαμβάνει ο Συντονιστής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μίχας και ο Γραμματέας Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης, Τάσος Αποστολόπουλος.

Arrow 2. Συγκρότηση Τοπικών Οργανώσεων

2.1. Οι Τοπικές Οργανώσεις συγκροτούνται σε κάθε Δήμο της χώρας.
Σε κάθε Νομαρχιακή θα αποσταλεί τις επόμενες ημέρες κατάλογος με τις υπό ίδρυση Τοπικές Οργανώσεις (υπάρχουσες Δημοτικές Οργανώσεις πουμετατρέπονται σε Τοπικές Οργανώσεις, καθώς και νέες Τοπικές Οργανώσεις, όπου ιδρύονται).

2.2. Όπως προβλέπεται από το Καταστατικό (Άρθρο 23), η διαδικασία περαιτέρω ίδρυσης Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων μπορεί να συνεχιστεί ανάλογα με τις ανάγκες και μετά τη 18η Μαΐου, με την ευθύνη των νεοεκλεγμένων Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών. Τα σχετικά θέματα θαρυθμιστούν με νεότερη εγκύκλιο.


Arrow 3. Τοπικές Συνελεύσεις

3.1. Σε κάθε Τοπική Οργάνωση, σύμφωνα με τον κατάλογο που θα αποσταλεί σε κάθε Νομαρχιακή, διενεργείται Τοπική Συνέλευση μεταξύ
Πέμπτης 8 και Σαββάτου 10 Μαΐου 2008, στις οποίες θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της παρούσας Εγκυκλίου.

3.2. Σε κάθε Τοπική Συνέλευση συζητείται πολιτική εισήγηση που παρουσιάζεται από στελέχη του Κινήματος που κατανέμονται με ευθύνη της
Γραμματείας ΝΟΕΣ και του κλιμακίου.

3.3. Στην Τοπική Συνέλευση συμμετέχουν τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

3.4. Στη Συνέλευση προτείνονται και εκλέγονται οι σύντροφοι που θα συγκροτήσουν τις Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές.

3.5. Την οργανωτική ευθύνη για τη σύγκληση και την διεξαγωγή των Τοπικών Συνελεύσεων έχουν οι απερχόμενες Συντονιστικές Επιτροπές των Δημοτικών Οργανώσεων, με συντονισμό της Γραμματείας ΝΟΕΣ και του κλιμακίου.


Arrow 4. Νομαρχιακές Συνελεύσεις

4.1. Με ευθύνη των Γραμματειών ΝΟΕΣ και των κλιμακίων θα πραγματοποιηθούν Νομαρχιακές Συνελεύσεις το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου 2008 στις οποίες θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της παρούσας Εγκυκλίου.

4.2. Σε κάθε Νομαρχιακή Συνέλευση συζητείται πολιτική εισήγηση που παρουσιάζεται από στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου.

4.3. Στην Νομαρχιακή Συνέλευση μετέχουν επίσης τα μέλη και οι φίλοι της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Συντονιστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ με παρέμβαση του στη Συνέλευση παρουσιάζει τα πολιτικά και οργανωτικά θέματα της ανασυγκρότησης της Νεολαίας.

4.4. Στη Συνέλευση θα προταθούν και θα εκλεγούν οι σύντροφοι που θα συγκροτήσουν τις Νομαρχιακές Εφορευτικές Επιτροπές υπό τη ευθύνη τηςΕπιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης.


Arrow 5. Δημοσιότητα

5.1. Όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος ενημερώνονται με κάθε πρόσφορο μέσο για την εκλογική διαδικασία. Η ευθύνη για την ευρεία
δημοσιότητα των εκλογών ανήκει στα απερχόμενα όργανα των Δημοτικών, των Νομαρχιακών και των Περιφερειακών Οργανώσεων.

5.2. Ταυτόχρονα, θα υπάρξει ειδική ενημερωτική εκστρατεία για την ευρύτερη δυνατή δημοσιότητα των διαδικασιών μας μεταξύ Δευτέρας 5 και Σαββάτου 10 Μαΐου 2008 με ευθύνη του Τομέα Επικοινωνίας.

5.3 Το κλιμάκιο κάθε Νομού διοργανώνει συνέντευξη Τύπου στην πρωτεύουσα κάθε Νομού μεταξύ Πέμπτης 8 και Σαββάτου 10 Μαΐου για την τρέχουσα επικαιρότητα, καθώς και για τις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.


Arrow 6. Εκλογική διαδικασία

6.1. Κατά τη διαδικασία της 18ης Μαΐου εκλέγονται σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και το Καταστατικό της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ:

α. σε κάθε Τοπική Οργάνωση, Γραμματέας και εξαμελής Συντονιστική Επιτροπή,
β. σε κάθε Νομαρχιακή Επιτροπή, Γραμματέας και εννεαμελείς έως δεκαπενταμελείς Νομαρχιακές Επιτροπές,
γ. σε κάθε Περιφερειακή Επιτροπή, τα άμεσα εκλεγμένα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής, ( κατά το άρθρο 29 παρ.4 του καταστατικού)
δ. σε κάθε Δημοτικό Δίκτυο Νεολαίας, Γραμματέα, Αναπληρωτή Γραμματέα και πενταμελή Συντονιστική Επιτροπή (βλ. άρθρο 7 της εγκυκλίου),
ε. σε κάθε Νομαρχιακό Δίκτυο Νεολαίας, δεκαπενταμελή Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία Νεολαίας (βλ. άρθρο 7 της εγκυκλίου).

6.2 Το αναλυτικό πρόγραμμα της ψηφοφορίας ανά Οργάνωση θα δημοσιοποιηθεί με κάθε πρόσφορο μέσο.


Arrow 7. Διαδικασία Εκλογής Οργάνων Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

7.1. Ταυτόχρονα με την εκλογή των αποκεντρωμένων οργάνων του ΠΑΣΟΚ, διενεργείται η εκλογή των αποκεντρωμένων οργάνων της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στα ίδια κέντρα ψηφοφορίας και με τις ίδιες Εφορευτικές Επιτροπές, αλλά σε διαφορετική κάλπη και ψηφοδέλτιο.

7.2. Την κεντρική υποστήριξη των διαδικασιών έχει η Συντονιστική Γραμματεία της Νεολαίας, καθώς και τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας, τα οποία κατανέμονται σε νομαρχιακά κλιμάκια. Σε κάθε Νομαρχιακή Επιτροπή υπεύθυνος είναι ο εκλεγμένος Γραμματέας της Νομαρχιακής Συντονιστικής Γραμματείας.

7.3. Στην εκλογή των οργάνων της Νεολαίας συμμετέχουν τα μέλη και οι φίλοι της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που είναι 15 έως 28 ετών. Διευκρινίζεται ότι τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που είναι 16 έως 28 ετών συμμετέχουν και στις διαδικασίες εκλογής οργάνων του ΠΑΣΟΚ. Όσοι είναι από 15 έως 16 ετών συμμετέχουν μόνο στις διαδικασίες εκλογής οργάνων της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

7.4. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Καταστατικό της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τα Δημοτικά Δίκτυα Νεολαίας είναι διαρθρωμένα ανά Δημοτική Οργάνωση (τώρα Τοπική Οργάνωση) του ΠΑΣΟΚ. Τα μέλη και οι φίλοι της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ εκλέγουν, με καθολική ψηφοφορία πενταμελή Συντονιστική Επιτροπή, Γραμματέα και Αναπληρωτή Γραμματέα.

7.5. Η Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία είναι δεκαπενταμελής και εκλέγεται με καθολική ψηφοφορία από τα μέλη και τους φίλους της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο Νομό.

7.6. Κατά την εκλογική διαδικασία, μετά την ψηφοφορία, τα μέλη και οι φίλοι της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ δηλώνουν σε ειδικό έντυπο τα Θεματικά Δίκτυα Νέων στα οποία επιθυμούν να εγγραφούν.

Τα Δίκτυα είναι:
1.Δίκτυο Μαθητών, τα μέλη του οποίου συγκροτούν την Πανελλήνια Αγωνιστική Μαθητική Κίνηση – Π.Α.Μ.Κ.
2.Δίκτυο νέων Φοιτητών και Σπουδαστών
3.Δίκτυο νέων εργαζομένων
4.Δίκτυο νέων επαγγελματιών, επιχειρηματιών και εμπόρων
5.Δίκτυο νέων αγροτών
6.Δίκτυο αθλητισμού
7.Δίκτυο εθελοντισμού και επιμόρφωσης
8.Δίκτυο νέων ομογενών και παλιννοστούντων
9.Δίκτυο πολιτισμού
10. Δίκτυο νέων ΑμεΑ
11.Δίκτυο νέων μεταναστών
12. Δίκτυο νέων τεχνολογιών και εθελοντών διαδικτύου
13. Δίκτυο οικολογίας - περιβάλλοντος
14. Δίκτυο τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης
15. Δίκτυο προστασίας καταναλωτή


Έχει επεξεργασθεί από τον/την dikas στις 23/4/2008, 23:40, 1 φορά

dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 28/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ N.E. και Τ.Ο.

Δημοσίευση  dikas Την / Το 23/4/2008, 23:33

Arrow 8. Δικαίωμα ψήφου - Μητρώο - Νέες Εγγραφές - Εκλογικοί Κατάλογοι

8.1 Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές των οργάνων του ΠΑΣΟΚ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος που κατοικούν ή ψηφίζουν στα όρια των Τοπικών Οργανώσεων.

8.2. Η ΕΚΑΠ θα αποστείλει έγκαιρα τους εκλογικούς καταλόγους στους οποίους είναι εγγεγραμμένοι όσοι είναι ήδη μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.

8.3. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη ή φίλοι την ημέρα της ψηφοφορίας, θα υποβάλλουν πριν ψηφίσουν την σχετική αίτηση, θα εγγραφούν και αφού ψηφίσουν θα καταχωρηθούν σε ειδική κατάσταση ψηφισάντων.

8.4. Η οικονομική τακτοποίηση των μελών και των φίλων γίνεται πριν την ψηφοφορία. Τα σχετικά θέματα θα ρυθμίσει ειδική Εγκύκλιος.

8.5. Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη και οι φίλοι έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα μέλη.


Arrow 9. Εγγραφή μελών και φίλων σε Δίκτυα

9.1. Κατά την εκλογική διαδικασία της 18ης Μαΐου και μετά την ψηφοφορία τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ εγγράφονται σε ειδικό έντυπο στα Δίκτυα που συγκροτούνται σε εθνικό επίπεδο.
Τα Δίκτυα είναι:
1. Δίκτυο Αγροτών
2. Δίκτυο Γυναικών
3. Δίκτυο Γονέων
4. Δίκτυο Συνταξιούχων
5. Δίκτυο Αυτοδιοίκησης
6. Δίκτυο Καταναλωτών
7. Δίκτυο Πολιτισμού
8. Δίκτυο Αθλητισμού
9. Δίκτυο Περιβάλλοντος
10. Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών
11. Δίκτυο ΑμεΑ
12. Δίκτυο Εθελοντισμού – Αλληλεγγύης
13. Δίκτυο Παλινοστούντων
14. Δίκτυο Βορειοηπειρωτών
15. Δίκτυο ΡΟΜ
16. Δίκτυο Μεταναστών
17. Δίκτυο Ευρωπαίων Πολίτων


Arrow 10. Υποψηφιότητες

10.1. Οι υποψηφιότητες των μελών που επιθυμούν να εκλεγούν στα αποκεντρωμένα όργανα κατατίθενται στις εφορευτικές επιτροπές που
συγκροτούνται ανά Οργάνωση με αυτοπρόσωπη παρουσία έως την Δευτέρα 12 Μαΐου 2008 και ώρα 18:00.

10.2. Διορθώσεις και ενστάσεις γίνονται με γραπτό αίτημα στην Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης η οποία θα πραγματοποιήσει την ανακήρυξη των υποψηφίων έως την Τρίτη 13 Μαΐου και ώρα 13:00, οπότε θα γίνει η δημοσιοποίησή τους, καθώς και η ανάρτησή τους στις σελίδες του κινήματος στο διαδίκτυο.


Arrow 11. Συγκρότηση Εφορευτικών Επιτροπών

11.1. Σε κάθε Τοπική Οργάνωση συγκροτείται τριμελής ή πενταμελής Τοπική Εφορευτική Επιτροπή, ανάλογα με την εκτιμώμενη συμμετοχή. Οι προτάσεις για τη σύνθεση των Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών εγκρίνονται στη διάρκεια των Τοπικών Συνελεύσεων.

11.2. Σε κάθε Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέγεται επταμελής Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή.

11.3. Ως Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή λειτουργεί η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης. Η κατάσταση με τα μέλη των Τοπικών και Νομαρχιακών Εφορευτικών Επιτροπών με πλήρη στοιχεία και τηλέφωνο αποστέλλονται για πιστοποίηση στην Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης έως το Σάββατο 17 Μαΐου 2008.


Arrow 12. Προετοιμασία Ψηφοφορίας – Ψηφοδελτίων

12.1. Έως το Σάββατο 17 Μαΐου 2008 κλιμάκια των απερχόμενων Δημοτικών και Νομαρχιακών Επιτροπών αναλαμβάνουν όλα τα οργανωτικά ζητήματα για την διάταξη των χώρων και την τοποθέτηση κάθε κάλπης.

12.2. Την εκτύπωση όλων των ψηφοδελτίων για τις διαδικασίες (Τοπικές Οργανώσεις, Νομαρχιακές Επιτροπές, Περιφερειακές Επιτροπές, Νεολαία - οι υποψήφιοι αναγράφονται κατά αλφαβητική σειρά) αναλαμβάνει η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή, βάσει υποδειγμάτων της ΕΚΑΠ.


Arrow 13. Σταυροδοσία

13.1. Για την εκλογή των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων ΠΑΣΟΚ κάθε μέλος ή φίλος διαθέτει ένα (1) σταυρό προτίμησης.

13.2. Για την εκλογή των Νομαρχιακών Επιτροπών, στις εννεαμελείς και ενδεκαμελείς έχει δύο (2) σταυρούς, ενώ στις δεκατριαμελείς και δεκαπενταμελείς έχει τρεις (3) σταυρούς.

13.3. Για την εκλογή των Περιφερειακών Επιτροπών, όπου εκλέγονται έως 12 μέλη, έχει δύο (2) σταυρούς και όπου εκλέγονται έως 17 μέλη έχει τρεις (3) σταυρούς.

13.4. Για την εκλογή της Συντονιστικής Γραμματείας Δημοτικού Δικτύου της Νεολαίας κάθε μέλος ή φίλος διαθέτει ένα (1) σταυρό προτίμησης ενώ για την εκλογή της Νομαρχιακής Συντονιστικής Γραμματείας τρεις (3) σταυρούς προτίμησης.

13.5. Οι μειοψηφήσαντες στην εκλογή για τη Συντονιστική Επιτροπή, τη Νομαρχιακή Επιτροπή και τη Περιφερειακή Επιτροπή και στα όργανα της Νεολαίας θεωρούνται επιλαχόντες και καταλαμβάνουν κατά σειρά όσες θέσεις κενωθούν, λαμβανομένων υπόψη των ποσοστώσεων.


Arrow 14. Ασυμβίβαστα για τα Αποκεντρωμένα Όργανα - Θητείες

14.1. Κανείς δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για παραπάνω από ένα όργανο. Μπορεί να είναι υποψήφιος μόνο σε ένα επίπεδο της Οργάνωσης.

14.2.Σύμφωνα με το Καταστατικό, όσα στελέχη κατέχουν, κατόπινδιορισμού ή εκλογής, έμμισθη θέση πολιτικού χαρακτήρα στο κράτος ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και την αυτοδιοίκηση δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι σε μονοπρόσωπα όργανα. Οι θέσεις που συνεπάγονται ασυμβίβαστο, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών αντιπροσωπευτικών οργάνων, εξειδικεύονται στην Κατευθυντήρια Οδηγία της ΕΚΑΠ.

14.3. Στη Συντονιστική Επιτροπή, τη Νομαρχιακή Επιτροπή και τη Περιφερειακή Επιτροπή, όσοι κατέχουν κατόπιν διορισμού ή εκλογής θέση
σε κρατικά, αυτοδιοικητικά ή κοινωνικά αντιπροσωπευτικά όργανα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το 1/2 του συνόλου των μελών.

14.4. Υπενθυμίζεται ότι οι Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών και οι Γραμματείς των Περιφερειακών Επιτροπών δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι βουλευτές, νομάρχες ή δήμαρχοι.


Arrow 15. Τρόπος ψηφοφορίας

15.1. Σε κάθε σημείο ψηφοφορίας υπάρχουν τρεις κάλπες.

Η πρώτη για το ψηφοδέλτιο των Τοπικών Οργανώσεων, η δεύτερη για το ψηφοδέλτιο της Νομαρχιακής και της Περιφερειακής Επιτροπής και η τρίτη για τα όργανα της Νεολαίας.


Arrow 16. Ποσοστώσεις

Σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και τα άρθρα για την ισότητα (άρθρο 13), την ανανέωση (άρθρο 14) και τη σύνθεση των οργάνων σετοπικό (άρθρο 25), νομαρχιακό (άρθρο 2 και περιφερειακό (άρθρο 30) επίπεδο, καθώς και σύμφωνα με το Καταστατικό της Νεολαίας, προκύπτει η ακόλουθη σύνθεση για κάθε όργανο:

Τοπικές Οργανώσεις (σσ Ποσοστώσεις)
16.1. Στις εξαμελείς Συντονιστικές Επιτροπές των Τοπικών Οργανώσεων εκλέγονται δύο (2) τουλάχιστον από κάθε φύλο. Τουλάχιστον τρία (3) μέλη εκλέγονται για πρώτη φορά σε όργανα του Κινήματος και τουλάχιστον ένας (1) είναι κάτω των 35 ετών.

Νομαρχιακές Επιτροπές (σσ Ποσοστώσεις)
16.2. Στις εννεαμελείς Νομαρχιακές Επιτροπές εκλέγονται τρεις (3) τουλάχιστον από κάθε φύλο. Τουλάχιστον δύο (2) εκλέγονται για πρώτη φορά σε όργανα του Κινήματος και τουλάχιστον ένας (1) είναι κάτω των 35 ετών.

16.3. Στις ενδεκαμελείς Νομαρχιακές Επιτροπές εκλέγονται τέσσερις (4) τουλάχιστον από κάθε φύλο. Τουλάχιστον δύο (2) εκλέγονται για πρώτη φορά σε όργανα του Κινήματος και τουλάχιστον δύο (2) είναι κάτω των 35 ετών.

16.4. Στις δεκατριαμελείς Νομαρχιακές Επιτροπές εκλέγονται πέντε (5) τουλάχιστον από κάθε φύλο. Τουλάχιστον τρεις (3) εκλέγονται
για πρώτη φορά σε όργανα του Κινήματος και τουλάχιστον δύο (2) είναι κάτω των 35 ετών.

16.5. Στις δεκαπενταμελείς Νομαρχιακές Επιτροπές εκλέγονται έξι (6) τουλάχιστον από κάθε φύλο. Τουλάχιστον τρεις (3) εκλέγονται για πρώτη φορά σε όργανα του Κινήματος και τουλάχιστον δύο (2) είναι κάτω των 35 ετών.

Περιφερειακές Επιτροπές (σσ Ποσοστώσεις)
16.6. Στην Περιφερειακή Επιτροπή, για την οποία εκλέγονται άμεσα οκτώ (μέλη, εκλέγονται τρεις (3) τουλάχιστον μέλη από κάθε φύλο.
Τουλάχιστον δύο (2) εκλέγονται για πρώτη φορά σε όργανα του Κινήματος και τουλάχιστον ένας (1) είναι κάτω των 35 ετών.

16.7. Στην Περιφερειακή Επιτροπή, για την οποία εκλέγονται άμεσα εννέα (9) μέλη, εκλέγονται τρεις (3) τουλάχιστον μέλη από κάθε φύλο.
Τουλάχιστον δύο (2) εκλέγονται για πρώτη φορά σε όργανα του Κινήματος και τουλάχιστον ένας (1) είναι κάτω των 35 ετών.

16.8. Στην Περιφερειακή Επιτροπή, για την οποία εκλέγονται άμεσα δέκα (10) μέλη, εκλέγονται τέσσερα (4) τουλάχιστον μέλη από κάθε φύλο. Τουλάχιστον δύο (2) εκλέγονται για πρώτη φορά σε όργανα του Κινήματος
και τουλάχιστον δύο (2) είναι κάτω των 35 ετών.

16.9 Στην Περιφερειακή Επιτροπή, για την οποία εκλέγονται άμεσα δεκαεπτά (17) μέλη, εκλέγονται έξι (6) τουλάχιστον μέλη από κάθε φύλο.Τουλάχιστον ρεις (3) εκλέγονται για πρώτη φορά σε όργανα του Κινήματος και τουλάχιστον τρεις (3) είναι κάτω των 35 ετών.

16.10. Στις Περιφερειακές Επιτροπές εκλέγεται τουλάχιστον ένα (1) μέλος από κάθε Νομαρχιακή Επιτροπή.

Νεολαία (σσ Ποσοστώσεις)
16.11 Στην δεκαπενταμελή Συντονιστική Γραμματεία Νεολαίας εκλέγονται έξι (6) τουλάχιστον από κάθε φύλο. Τουλάχιστον τρεις (3) εκλέγονται για πρώτη φορά σε όργανα του Κινήματος και τουλάχιστον δύο (2) είναι κάτωτων 35 ετών.

16.12 Στην πενταμελή Συντονιστική Επιτροπή των Δημοτικών Δικτύων της Νεολαίας, εκλέγονται δύο (2) τουλάχιστον από κάθε φύλο και τουλάχιστον τρεις (3) εκλέγονται για πρώτη φορά.


Arrow 17. Πιστοποίηση Διαδικασιών

17.1 Για όλα τα θέματα πιστοποίησης των διαδικασιών και ερμηνείας του Καταστατικού, καθώς και για τα θέματα εξειδίκευσης της παρούσας
εγκυκλίου εκδίδεται ειδική οδηγία της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης.

17.2. Τα απαιτούμενα έντυπα για την πιστοποίηση θα πρέπει να σταλούν αμέσως μετά το πέρας των διαδικασιών στην Επιτροπή
Καταστατικού και Πιστοποίησης

17.3. Η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης αποφασίζει για την εγκυρότητα των εκλογών, βάσει του ελέγχου πιστοποίησης των διαδικασιών.

17.4. Η ΕΚΑΠ αποστέλλει σε κάθε Νομαρχιακή Επιτροπή αναλυτικό έγγραφο με το οποίο εξειδικεύει ανά περίπτωση τα εκλεγόμενα μέλη των
οργάνων και τις ποσοστώσεις.(*)ΠΗΓΗ: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Γιάννη Ραγκούση http://www.pasok.gr/portal/gr/31/60114/3/1/showdoc.html

ANAΡΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΕΣ και στο
dialogos.pasok: Arrowhttp://dialogos.pasok.gr/forum/topic.php?id=465&page=3&replies=60


..."ιστογραμμή"... > http://tassosdi.blogspot.com/

dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 28/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

8, 9, 10 Μαΐου 2008 ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση  dikas Την / Το 4/5/2008, 22:41

METAΞΥ Πέμπτης 8 και Σαββάτου 10 Μαΐου 2008 ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(*).

....

Arrow "3. Τοπικές Συνελεύσεις

3.1. Σε κάθε Τοπική Οργάνωση, σύμφωνα με τον κατάλογο που θα αποσταλεί σε κάθε Νομαρχιακή,
διενεργείται Τοπική Συνέλευση μεταξύ Πέμπτης 8 και Σαββάτου 10 Μαΐου
2008,
στις οποίες θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της παρούσας Εγκυκλίου.

3.2. Σε κάθε Τοπική Συνέλευση συζητείται πολιτική εισήγηση που παρουσιάζεται από στελέχη του
Κινήματος που κατανέμονται με ευθύνη της Γραμματείας ΝΟΕΣ και του
κλιμακίου.

3.3. Στην Τοπική Συνέλευση συμμετέχουν τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

3.4. Στη Συνέλευση προτείνονται και εκλέγονται οι σύντροφοι που θα συγκροτήσουν τις Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές.

3.5. Την οργανωτική ευθύνη για τη σύγκληση και την διεξαγωγή των Τοπικών Συνελεύσεων έχουν οι
απερχόμενες Συντονιστικές Επιτροπές των Δημοτικών Οργανώσεων, με
συντονισμό της Γραμματείας ΝΟΕΣ και του κλιμακίου.

.....

Arrow 5. Δημοσιότητα

5.1. Όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος ενημερώνονται με κάθε πρόσφορο μέσο για την εκλογική διαδικασία.
Η ευθύνη για την ευρεία δημοσιότητα των εκλογών ανήκει στα απερχόμενα
όργανα των Δημοτικών, των Νομαρχιακών και των Περιφερειακών Οργανώσεων.

5.2. Ταυτόχρονα, θα υπάρξει ειδική ενημερωτική εκστρατεία για την ευρύτερη δυνατή δημοσιότητα
των διαδικασιών μας μεταξύ Δευτέρας 5 και Σαββάτου 10 Μαΐου 2008 με ευθύνη του Τομέα Επικοινωνίας.

5.3 Το κλιμάκιο κάθε Νομού διοργανώνει συνέντευξη Τύπου στην πρωτεύουσα κάθε Νομού μεταξύ Πέμπτης
8 και Σαββάτου 10 Μαΐου για την τρέχουσα επικαιρότητα, καθώς και για
τις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ."
....

(*) ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Γιάννη Ν. Ραγκούση

ΠΗΓΗ: http://www.pasok.gr/portal/gr/31/60114/3/1/showdoc.html

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ: http://dialogos.pasok.gr/forum/topic.php?id=465&page=3&replies=61

Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ. Smile

..."ιστογραμμή"... > http://tassosdi.blogspot.com/

dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 28/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΠΟΙΟΙ, ΠΟΤΕ, ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ Τ.Ο. - Ν.Ε. - Π.Ε.

Δημοσίευση  dikas Την / Το 13/5/2008, 21:45

Arrow ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Τ.Ο. - Ν.Ε - Π.Ε.
> http://www.pasok.gr/portal/gr//60452/7/7/1/showdoc.html

Arrow Οι αρχές λειτουργίας μας και τα δικαιώμα των Μελών και Φίλων του ΠΑΣΟΚ:
> http://www.pasok.gr/portal/gr//60718/7/7/1/showdoc.html

Arrow Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τη διαδικασία:
> http://www.pasok.gr/portal/gr//60719/7/7/1/showdoc.html

Arrow Κάθε μέλος ή φίλος ψηφίζει μόνο στην οργάνωση του τόπου μόνιμης κατοικίας του
> http://www.pasok.gr/portal/gr/ekap/187/60890/7/7/1/showdoc2.html

Arrow Κάρτα Μέλους / Φίλου του ΠΑΣΟΚ
http://www.pasok.gr/portal/gr/3/60811/7/7/1/showdoc.html

dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 28/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ N.E. και Τ.Ο.

Δημοσίευση  dikas Την / Το 16/5/2008, 00:19

18-5-08: Συγκρότηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (*)

" Το ΠΑΣΟΚ προχωρά στις 18 Μαϊου,
ταυτόχρονα με τη διαδικασία ανάδειξης των αποκεντρωμένων του οργάνων, στη συγκρότηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.

"Δίνουμε την πολιτική μάχη για την ακρίβεια, την αγοραστική δύναμη της Ελληνικής οικογένειας και την προστασία του καταναλωτή από την οργανωμένη κερδοσκοπία που ενισχύει η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

"Δίνουμε έτσι προτεραιότητα στη δημιουργία και άμεση λειτουργία του Εθνικού Δικτύου Καταναλωτών.

Arrow "Σε κάθε οργάνωση του ΠΑΣΟΚ αποστέλλεται φυλλάδιο ενημέρωσης και αίτηση συμμετοχής.Καλούμε όλα τα στελέχη μας να φροντίσουν για τη διανομή του φυλλαδίου σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας και για την εγγραφή όσο το δυνατόν περισσοτέρων κατά την εκλογική διαδικασία της 18ης Μαϊου.

Arrow "Παράλληλα, σε κάθε μέλος και φίλο του ΠΑΣΟΚ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ πρέπει να δίνεται το έντυπο επιλογής για το σύνολο των Δικτύων που δημιουργεί το ΠΑΣΟΚ και η Νεολαία ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα.

Arrow "Όλα τα Δίκτυα πρόκειται να συγκροτηθούν σε εθνικό και αποκεντρωμένο επίπεδο μετά την εκλογή της 18ης Μαϊου."

ΠΗΓΗ: > http://www.pasok.gr/portal/gr/3/61051/7/7/1/showdoc.html

(*)15-5-08 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Γραμματέα Ε.Σ. Γ.PΑΓΚΟΥΣΗ

dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 28/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ N.E. και Τ.Ο.

Δημοσίευση  dikas Την / Το 18/5/2008, 14:35

sunny http://kalimera.pasok.gr/ "To περιοδικό των εθελοντών διαδικτύου"

Zωντανή πιλοτική μετάδοση βίντεο μέσω διαδικτύου για τις εκλογές αποκεντρωμένων οργάνων ΠΑΣΟΚ
Εθελοντές Διαδικτύου από τη Θεσσαλονίκη θα αναφερθούν για τις τοπικές εκλογές αποκεντρωμένων οργάνων σήμερα Κυριακή 18.5.08

Μπορείτε να παρακολουθήστε:

Arrow "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" To περιοδικό των εθελοντών διαδικτύου http://kalimera.pasok.gr/

Arrow είτε και από το κανάλι στο http://www.mogulus.com/ethelontes_diadiktyou

dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 28/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: EKΛΟΓΕΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση  dikas Την / Το 26/5/2008, 00:22

"ΚΑΛΗΜΕΡΑ" http://kalimera.pasok.gr/ To περιοδικό των εθελοντών Διαδικτύου ΠΑΣΟΚ


Εθελοντές Διαδικτύου από τη Θεσσαλονίκη
καλύπτουν πιλοτικα πτυχές των τοπικών εκλογών αποκεντρωμένων οργάνων από την Κυριακή 18.5.08 (*)


ΘΕΜΑΤΑ:

Arrow ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤ.ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 10΄)
Arrow ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ - ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 12΄)
Arrow ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΚΤΥΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 4΄)

- 18-5-08: ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 22΄)
- 19-5-08: ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 19΄)
- 20-5-08: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TYΠOY Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ - Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 22΄)
- 20-5-08: ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚHΣ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30΄)
- 25-5-08: ΣΥΝΔΕΣΗ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 18-5-08 (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 18')
(υπό διαμόρφωση)

(*) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε από > http://kalimera.pasok.gr/
ή και από το κανάλι στο > http://www.mogulus.com/ethelontes_diadiktyou

dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 28/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΚΑΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ N.E. και Τ.Ο.

Δημοσίευση  dikas Την / Το 4/6/2008, 22:46

Η ΕΚΑΠ καθημερινά αναρτά τις πιστοποιημένες ΝΕ και ΤΟ στη ιστοσελίδα της:

Arrow ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Τ.Ο.
http://www.pasok.gr/portal/gr/ekap/187/62189/7/7/1/showdoc2.html

Arrow ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ N.E.
http://www.pasok.gr/portal/gr/ekap/187/62136/7/7/1/showdoc2.html

dikas

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Registration date : 28/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης