Οι νέοι στο προσκήνιο? Ας δράσουμε από κοινού!

Πήγαινε κάτω

Οι νέοι στο προσκήνιο? Ας δράσουμε από κοινού!

Δημοσίευση  petman Την / Το 14/3/2008, 17:25

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
κατά την προσυνεδριακή περίοδο ανταλλάξαμε πολλές ιδέες, σκέψεις και προτάσεις για τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος μας. Αναδείξαμε τις ανησυχίες μας για την φυσιογνωμία, την πορεία και την προοπτική του.

Αναζητήσαμε λύσεις και διεξόδους για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αναδείξαμε την διάθεση μας για κάτι διαφορετικό και καινοτόμο, που θα παντρεύει την ιστορία μας με την προοπτικής μας, τις ρίζες μας με τις σημερινές μας επιδιώξεις, την διαχρονική μας πορεία, με τα σύγχρονα προβλήματα.
Στην προσπάθεια αυτή πέρα από λόγια χρειάζονται πράξεις. Πέρα από διακηρύξεις χρειάζεται καθημερινή δράση.

Πέρα από πρωτοβουλίες που ευαισθητοποιούν, χρειάζονται και επιλογές που θα προτείνονται, θα διαμορφώνονται και θα υλοποιούνται και μέσα στα τα θεσμικά όργανα του Κινήματος.
Σε αυτή την λογική θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση σας και ζητάω την στήριξη σας, όχι μόνο στην εκλογική "μάχη", αλλά κυρίως στην διασφάλιση της πραγματοποίησης αυτών που προτείνουμε.

Η πραγματική αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο όταν μέσα και έξω από τα όργανα, όταν μέσα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στον κοινωνικό του περίγυρο διαμορφώνονται οι συνθήκες και συντονίζονται οι δυνάμεις μας προς την ίδια κατεύθυνση.
Ο διάλογος και οι δράσεις δεν σταματάνε στο Συνέδριο, οφείλουν να συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση και με έντονη προσπάθεια για να κάνουμε την κοινωνία συμμέτοχο στην πορεία για την νεά αλλαγή και την ανατροπή!

Πετράκης Μανώλης

Συντονιστής Εθελοντών Διαδικτύου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Ηρακλείου Κρήτης
τ. μέλος Πολιτικής Γραμματείας Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

petman

Αριθμός μηνυμάτων : 20
Ηλικία : 43
Location : Iraklio - Crete
Registration date : 26/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.mgpetrakis.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης