ΘΕΛΟΥΜΕ

Πήγαινε κάτω

ΘΕΛΟΥΜΕ

Δημοσίευση  allazoume Την / Το 16/1/2008, 18:36

Η ΑΛΛΑΓΗ που ΘΕΛΟΥΜΕ αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες.

ΘΕΛΟΥΜΕ πρόσβαση στην πληροφορία, εύχρηστες υπηρεσίες και αξιόπιστες πληροφορίες ώστε να διαμορφώσουμε έναν οργανωμένο πολιτικό διάλογο που στοχεύει στην παραγωγή συγκεκριμένων χρήσιμων αποτελεσμάτων.

ΘΕΛΟΥΜΕ ένα εργαλείο αμφίδρομης πληροφόρησης και επικοινωνίας, ένα μέσο συνεργασίας, αυτό-οργάνωσης και κινητοποίησης, ένα χώρο αρχειοθέτησης, αλλά και μια δημόσια σφαίρα συγκέντρωσης και δημόσιας συζήτησης, πολλαπλών κατευθύνσεων.

ΘΕΛΟΥΜΕ ένα διαδίκτυο για την επίτευξη πολιτικών στόχων, αλλά και για τη διαμόρφωση πολιτικών δραστηριοτήτων εκτός Διαδικτύου.

ΘΕΛΟΥΜΕ το νέο ψηφιακό μέσο για να διαδώσουμε φθηνά, γρήγορα και μαζικά τα μηνύματά μας, φτιάχνοντας δικτυακούς τόπους που παρέχουν μια σειρά από υπηρεσίες, όπως αρχεία κειμένων, χώρους συγκέντρωσης και διαβούλευσης, διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες.

ΘΕΛΟΥΜΕ σεβασμό και πίστη στην ανοιχτή διαδικτυακή κοινότητα, στους bloggers, στα κινήματα του ιντερνετ στους κανόνες αυτο-ρύθμισης τους, στις αρχές της δεοντολογίας τους.

allazoume

Αριθμός μηνυμάτων : 46
Registration date : 16/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης