ΘΕΛΟΥΜΕ

Πήγαινε κάτω

ΘΕΛΟΥΜΕ

Δημοσίευση  allazoume Την / Το 16/1/2008, 14:59

Η ΑΛΛΑΓΗ που θέλουμε ανταποκρίνεται στο νέο κοινωνικό μοντέλο.

ΘΕΛΟΥΜΕ μια νέα κοινωνική συμμαχία, επαναπροσδιορισμό των "μη προνομιούχων", ανάδειξη των "αδυνάτων".

ΘΕΛΟΥΜΕ να ορίσουμε το νέο κοινωνικό πορτραίτο της ελληνικής κοινωνίας που αποκαλύπτει σημαντικές μεταβολές στην κοινωνική σύνθεση και διαστρωμάτωση και βάζει συνεπώς σε νέα βάση την εκπροσώπηση των κοινωνικών δυνάμεων και τη συγκρότηση ενός ετερογενούς κοινωνικού – πολιτικού συνασπισμού

ΘΕΛΟΥΜΕ να βρούμε τις παλιές και τις νέες ανισότητες, τα νέα «σχήματα» νεότητας και ενηλικίωσης, τις μεταβολές στις οικογενειακές δομές.

ΘΕΛΟΥΜΕ ένα χειροπιαστό ΟΡΑΜΑ σε μια Σύγχρονη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ όχι απλά "επιβίωσης", αλλά ΖΩΗΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ θεσμούς θεμελιωμένους σε ΑΞΙΕΣ, θεσμούς σεβαστούς από όλους, με κανόνες που ισχύουν για όλους. ΘΕΛΟΥΜΕ την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΠΟΙΟΤΗΤΑ, την ΑΣΦΑΛΕΙΑ, την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην κοινωνική ζωή, τις ίσες και επαρκείς ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ αξιοκρατία στην κορυφή, ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, αυταπόδεικτο σεβασμό στην ουσία, το γράμμα και το πνεύμα των θεμελιωδών νόμων.
ΘΕΛΟΥΜΕ μια ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ εξουσία δημοκρατική, αδιάφθορη, ελεγχόμενη, αυτόνομη, διαφανή, που διαθέτει πρόγραμμα-στόχους, που καταθέτει απολογισμό, τέτοια που να καλλιεργεί εμπιστοσύνη, να εμπνέει τον σεβασμό.

ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ένα τέλος στις διαπλεγμένες ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ..., ένα τέλος στις βεβαρυμένες σχέσεις ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, στην <<επικοινωνιακή>> αγορά παραπληροφοριών, υπο-
ενημέρωσης, τημαριοποίησης της εξουσίας, κατάχρησης των δημοσίων συμβάσεων και προμηθειών.

allazoume

Αριθμός μηνυμάτων : 46
Registration date : 16/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης