Τρόποι διεκδίκησης των εξουσιών από τους πολίτες

Πήγαινε κάτω

Τρόποι διεκδίκησης των εξουσιών από τους πολίτες

Δημοσίευση  ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Την / Το 7/2/2008, 12:11

.Κάθε συζήτηση στο σπίτι, στο καφενείο, στον σύλλογο ή στην οργάνωση που σχετίζεται με τα προβλήματα του τόπου και την επίλυση τους, ή με τα προβλήματα της οικογένειας, της εργασίας, του συλλόγου και την επίλυση τους, με τρόπους που μέχρι σήμερα συνηθίζουμε και μάλιστα στην βάση των σημερινών συστημάτων διακυβέρνησης αντιστρατεύονται και δυναμιτίζουν τον στόχο της κατάκτησης των εξουσιών από τους πολίτες.

Κάθε πρόταση προς τους πολιτικούς εκπροσώπους του σημερινού συστήματος των εξουσιών, για την επίλυση του οποιουδήποτε προβλήματος γενικού ή ατομικού και κάθε κρίση θετική για την επίλυση του ή αρνητική για την μη επίλυση, οδηγούν στην αποδοχή και στην διαιώνιση της σημερινής κατάστασης.

Ο πολίτης πρέπει να καταλάβει ότι οι άλλοι που τους ζητά να του λύσουν τα προβλήματα δεν είναι ποιο έξυπνοι από αυτόν. Και το μόνο που οφείλει να απαιτεί όταν συζητά με πολιτικούς παράγοντες, είναι η επιστροφή της κλεμμένης δύναμης του, ώστε να λύνει μόνος του τα προβλήματα του.

Ο πολίτης πρέπει να καταλάβει ότι οι άλλοι που προσφέρονται να του λύσουν τα προβλήματα του, ενδιαφέρονται και για το δικό τους εαυτό, που πολλές φορές δεν είναι των ιδίων συμφερόντων.

Στις επισκέψεις των πολιτικών παραγόντων της κεντρικής ή της τοπικής εξουσίας, οι πολίτες το μόνο που πρέπει να τους ζητούν είναι τις απόψεις τους για τους τρόπους με τους οποίους προτείνουν να μεταβιβαστεί η εξουσία στους πολίτες, για τους τρόπους με τους οποίους τα συγκεκριμένα τοπικά ή ατομικά προβλήματα θα επιλύονται από τις σύγχρονες συλλογικές στην λειτουργία τοπικές Αρχές.


Απο την πρόταση για διάλογο του πρώην υφ. Εσωτερικών κ. Κ. Καϊσερλη
με τίτλο ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (2005 !!!!)

_________________
Ολος πόνος ο κόσμος, ωστόσο πόθος όλος
πονώ ωστόσο ποθώ, όλος πόνος ωστόσο
κοσμος όλος ο πόθος, ωστόσο πόνος όλος
ποθώ ωστόσο πονώ, όλος πόθος ωστόσο.
Sleep sweet child the moon will change your mind.....
avatar
ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 28
Ηλικία : 46
Location : ΡΟΔΟΣ
Registration date : 21/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://saita.pblogs.gr/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης